Fönsterrenovering Stockholm

Kvaliteten på en fastighets fönster betyder mycket för helhetsintrycket av hela byggnaden. Här ska tilläggas att fönster, och särskilt träfönster, är den del av huset som slits hårdast av väder och vind. Många fastighetsägare väljer att utföra byte av fönster då de anser att kvaliteten börjar tryta. På Valvet Fasad vill vi belysa en annan metod som kan vara både billigare och mer effektiv i dessa lägen. Nämligen att utföra fönsterrenovering i Stockholm istället för byte av fönster.

 

Vill du komma i kontakt med Valvet Fasad för frågor om våra tjänster inom fönsterbyte i Stockholm? Ring oss på 08-10 53 60 eller skicka ett mail till info@valvetfasad.se redan idag!

 

Hur går fönsterrenovering i Stockholm till?

Precis som med de allra flesta olika byggprojekt så finns det ingen universallösning för hur fönsterrenovering i Stockholm går till. Givet vår långa erfarenhet på området kan vi däremot berätta hur arbetena vanligen går till.

 

Demontering

Då vår kund önskar få en full fönsterrenovering i Stockholm börjar vi med att montera ner fönsterbågarna. För att inte kyla, vind och regn ska ta sig in i byggnaden monterar vi därefter upp skydd för fönstren. De flesta har säkerligen sett den här typen av skyddande paraplyer då de passerat en fönsterrenovering i Stockholm. Bågarna tas med för renovering, och detta sker i Valvet Fasads lokaler.

 

Renovering

När fönsterbågarna är på plats i vår lokal i Stockholm kan själva fönsterrenoveringen påbörjas. Åtgärderna varierar beroende på fönstrens skick och fönstrens material. Det kan exempelvis handla om att vi, på träfönster, avlägsnar gammal färg och slipar träet. Nästa steg handlar om att få fönstren att se som nya ut. De kittas och målas om. I andra fall kan det handla om lagning av röta som uppstått i fönstret. Då utför vi de åtgärder som krävs för den typen av problem.

När du anlitar Valvet Fasad för fönsterrenovering i Stockholm ingår i priset att vi tar hand om hela fönstret. Här ingår sådant som gångjärn, lister och beslag. Renoveringen gör alltså att alla delar av fönstret optimeras inför att det monteras upp i fastigheten igen.

 

Tradition och modernitet på samma gång

Fönsterrenovering är ett mycket gammalt hantverk som vi på Valvet Fasad i Stockholm värnar mycket om att hedra. Man kan säga att renoveringsarbetet vilar på en gammal metod, men att den sker med hjälp av nya redskap. Marknaden för fönsterrenovering i Stockholm utvecklas, och titt som tätt kommer nya innovationer. Då detta sker är vi på Valvet Fasad redo att utvecklas.

Har du ytterligare frågor om hur vår fönsterrenovering i Stockholm går till? Kontakta Valvet Fasad på telefonnummer 08-10 53 60 eller skriv ett mail till info@valvetfasad.se!

 

Valvet Fasad – Stockholms bästa
fönsterrenovering!

Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig med fönsterrenovering i Stockholm så kan du sluta leta. På Valvet Fasad har vi arbetat med renovering av fönster i huvudstaden med omnejd i många år. Vi utför renoveringsarbeten för företag, organisationer och föreningar av varierande storlek. Vi arbetar dessutom med många olika typer av fönster på många olika typer av byggnader.

 

Såna är vi!

Fönsterrenovering i Stockholm innebär inte en och samma metod för alla typer av projekt. På Valvet Fasad vet vi att varje renoveringsprojekt kräver ett särskilt bemötande för att arbetet ska bli utfört på bästa sätt. Detta ställer i nästa steg krav på oss som leverantörer av fönsterrenovering i Stockholm. Vi måste kunna vara både kunniga, mångfacetterade och erbjuda kunder den service som de förväntar sig.

 

Kompetens och erfarenhet

Det finns ingen annan stad i Sverige där efterfrågan är så stor på leverantörer av fönsterbyten som i Stockholm. Det är denna efterfrågan som ligger till grund för oss på Valvet Fasad. Varje år utför vi mängder av fönsterrenoveringar för företag, organisationer och föreningar i Stockholm. Vår långa erfarenhet har gett oss bred kompetens på området. Denna kompetens har gjort oss till en av stadens mest välrenommerade firmor inom fönsterrenovering i Stockholm. Det är vi stolta över!

 

Variation och kvalitet

Vi har sagt det förut och vi upprepar oss gärna igen: Alla som behöver fönsterrenovering i Stockholm är välkomna till Valvet Fasad! Alla de arbeten som vi utför görs dessutom med högsta möjliga kvalitet i fokus. Oavsett om renoveringen sker på ett stort kontorskomplex eller en gammal historisk byggnad. Våra fönsterrenoveringar i Stockholm håller alltid måttet!

 

Dialog och samarbete

Som med så mycket annat så bygger lyckade arbeten inom fönsterrenovering i Stockholm på gott samarbete mellan utförare och kund. Detta vet vi efter många år i branschen, och många utförda arbeten för många olika kunder. Som kund hos Valvet Fasad kan du alltid räkna med att kommunikationen fungerar i båda riktningarna. För oss är det viktigt att du som kund har all information om arbetets kostnad och omfattning när vi drar igång. Lika avgörande är att vi, som utförare av fönsterrenoveringen i Stockholm, har koll på vad som ska göras innan då arbetet drar igång. Lösningen heter dialog.

 

Våra kunder

Stockholm kryllar av fastigheter som förr eller senare behöver fönsterrenovering. Då rötan tagit över och färgen lossnat från fönstret står vi på Valvet Fasad redo att hjälpa till.

Nedan listar vi några av de kundkategorier som vi erbjuder och levererar fönsterrenovering i Stockholm till.

 

Bostadsrättsförening

Många bostadsrättsföreningar runt om i Stockholm har fått hjälp med fönsterrenovering av Valvet Fasad. Då denna typ av arbeten ofta handlar om att byta ut många fönster av samma typ är effektivitet ett viktigt ledord. Tack vare vår långa erfarenhet av att utföra fönsterrenovering i Stockholm på bostadsrättsföreningar har vi just detta. Vi erbjuder alltid tidseffektiv service, konkurrenskraftiga priser, tydliga offerter och trygg leverans.

Representerar du en bostadsrättsförening i Stockholm som står inför fönsterrenovering? Kontakta Valvet Fasad för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig!

 

Telefon:         08-10 53 60

Email:            info@valvetfasad.se

 

Fastighets- och byggbolag

När det gäller fönsterrenovering i Stockholm för fastighetsbolag och byggbolag har vi på Valvet Fasad rikligt med erfarenhet. Här gäller ofta samma rutiner som när vi arbetar med bostadsrättsföreningar. Stora mängder fönster kräver renovering på relativt kort tid. Vi hjälper er med fönsterrenovering i Stockholm oavsett vilken mängd fönster som behövs renoveras. Våra lokaler är stora och rymmer därmed en hel del!

Representerar du ett byggbolag eller fastighetsbolag i Stockholm och vill komma i kontakt med oss för fönsterrenovering? Du når oss på telefonnummer 08-10 53 60 eller genom att skicka ett mail till info@valvetfasad.se!

Hör gärna av dig redan idag!

 

Offert på fönsterrenovering i Stockholm

Som kund hos Valvet Fasad kan du räkna med att din offert är två saker: 1) Gratis, 2) Tydlig. Vi vill att alla våra kunder ska ha full koll på vad som gäller vid fönsterrenovering i Stockholm. I våra offerter finns därför all den information som behövs om pris och om arbetets omfattning. För att vi ska kunna bilda oss en tydlig uppfattning om detta mäter vi dina fönster och tar materialvalen med i beräkningarna.

Beroende på vad för typ av fönsterrenovering som fönstren på din fastighet i Stockholm behöver så varierar såklart priserna. Vi har olika prisklasser i vilka olika typer av renovering ingår. Kontakta oss på telefonnummer 08-10 53 60 eller via email på info@valvetfasad.se för att veta mer om dessa prisklasser!

 

Vad ska jag välja, fönsterbyte och fönsterrenovering i Stockholm?

I vissa fall kräver en fönsterrenovering i Stockholm så mycket tid och jobb av oss att vi rekommenderar ett byte. Det kan handla om väldigt gamla fönster med skador som är svåra, för att inte tala om omöjliga, att reparera. I många fall går det däremot alldeles utmärkt att fräscha upp fönstren utan att för den sakens skull byta ut dem.

För att vi på Valvet Fasad ska kunna avgöra huruvida en fönsterrenovering i Stockholm räcker måste vi förstås se fönstren i fråga. Boka därför gärna in en tid för möte med oss. Vi ser då över vilken typ av insats som krävs och återkommer med en kostnadsfri offert.

 

Glasbyte vid fönsterrenovering i Stockholm

Under fönsterrenovering i Stockholm sker ofta byte av fönsterglaset. Här kan du som kund välja mellan en rad olika lösningar av varierande funktionalitet och pris. Vi kommer gärna med rekommendationer för hur du kan tänka gällande glas.

Fönsterglas kan vara väldigt olika uppbyggda. Detta är en självklarhet för oss som arbetar med fönsterrenovering i Stockholm, men förstås inte lika självklart för alla människor. Det finns lösningar med två glas och det finns fönster som har tre lager av glas. Om du bor i ett område där höga ljudnivåer ofta hörs utanför kan det senare alternativet vara att föredra. Ett fönster med fler fönster har en mer ljuddämpande effekt. Något som kan vara mycket behagligt då man bor bredvid en hårt trafikerad väg eller någon annan källa till oljud.

På Valvet Fasad arbetar vi enbart med de allra bästa glasleverantörerna när vi utför fönsterrenovering i Stockholm. Vill du veta mer om vår verksamhet i Stockholm, vår fönsterrenovering eller våra glas?

 

Kontakta oss på telefonnummer 08-10 53 60 eller skicka ett mail till info@valvetfasad.se redan idag!

 

Länkar & Samarbetspartners

 

Fönsterrenovering Solna 

Fönsterrenovering Vasastan 

Fönsterrenovering Södermalm

Fönsterrenovering Östermalm

Fönsterrenovering Kungsholmen

Fönster

Balkongrenovering Stockholm Simtuna Bygg & Betong Teknik AB

Fasadrenovering Stockholm  STARK Fasadrenovering i Sverige AB

Fönsterbyte Stockholm STARK Fasadrenovering i Sverige AB

 

SEO Biz Media