Fasadrenovering

Förr eller senare behöver alla fasader renoveras. När detta behov uppstår står vi på Valvet Fasad redo. Vi har många års erfarenhet av att utföra detta arbete och restaurerar årligen mängder av fasader på olika byggnader i huvudstaden. Vi ger nytt liv åt såväl äldre byggnader med ett högt historiskt och kulturellt värde som åt betydligt yngre fastigheter i behov av upprustning.

Dialog och samarbete

Alla goda kundrelationer bygger på dialog. Därför ser vi detta som en självklarhet i allt vi gör. Hos oss får du redan från början en tydlig bild av pris och omfattningen av ditt projekt. Detta för att minska risken för att missförstånd uppstår mellan oss som utförare och dig som kund. Vi är även måna om att du snabbt och enkelt ska kunna nå oss under hela projektets gång.

Läs mer

Vill du lära dig mer om hur vi kan förvandla din fastighet med hjälp av våra tjänster? Besök då vår sida; fasadrenovering Stockholm! Där finner du detaljerad information om vårt arbete och exempel på tidigare projekt som belyser vår kompetens inom detta område.