Stefan Karlsson

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Stefan är VD på Valvet Fasad AB och axlar därmed helhetsansvaret för verksamheten. Stefan har själv bakgrund inom hantverket och har en gedigen kunskap inom området.

Favoritfasad: Stockholms Olympiastadion

Calle Cederqvist

PROJEKTCHEF

Tack vare ett långvarigt och gediget samarbete med personalen på företaget samt erfarenhet i yrket besitter Calle den kompetens som behövs för att uppnå de resultat som eftersträvas i vårt arbete. I Valvet Fasad har han rollen som projektledare.

Favoritfasad: Grand Hôtel

Per Österlin

ENTREPRENADINGENJÖR

Per är en del av produktionsledningen där han arbetar som entreprenadingenjör. Efter avlagd byggingenjörexamen på Lunds Tekniska Högskola har Per arbetat på arkitektkontor där han samlat på sig erfarenhet genom etablering av modullägenheter och energieffektivisering av småhus.

Favoritfasad: TV-huset Västra hamnen i Malmö

EVA SÖDERSTRÖM

REDOVISNINGSANSVARIG

Eva har från starten sommaren 2011 varit en viktig kugge inom ekonomienheten på VALVET och ansvarar bland annat för löpande redovisning och bokföring. Eva besitter både bred kompetens och lång erfarenhet. Hon är utbildad ekonom vid Stockholms Universitet.

Favoritfasad: Louvren Paris

MARTIN WULFF

PROJEKTLEDARE

Martin har en gedigen utbildning och tjugo års arbetslivserfarenhet inom murarhantverket. Han började som lärling direkt efter sin utbildning. Via sju år som lagbas och fem år som Arbetsledare axlar han nu rollen som Projektledare i VALVET

Favoritfasad: Kvarteret Stiftelsen Sundbyberg

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida